Kleurcoaching

Kleurcoaching

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Elke kleur heeft zijn specifieke karakter. Het dragen van kleuren heeft invloed op jezelf en je omgeving. Kleuren vertellen over hoe jij in het leven staat en hebben invloed op jouw gedrag en gedachten. Sommige kleuren draag je graag en er zijn kleuren die niet draagt of nog nooit gedragen hebt. Wat betekent dit voor jou? Kleuren kies je vaak onbewust. Toch is kleur een heel belangrijk communicatiemiddel.

Tijdens een coachingsgesprek brengen we je kleurkeuzes in beeld. Daarmee krijg je inzicht in jezelf. We bespreken hoe je kleuren in kunt zetten en toe kunt passen. Kleuren kunnen je bijvoorbeeld ondersteunen bij het behalen van je persoonlijke doelen of voor het kiezen van een richting in je leven. Kleuren kunnen je ook ondersteunen bij situaties op het werk of privé, bij een sollicitatiegesprek of bijvoorbeeld bij het geven van een presentatie. Ervaar hoe je kleuren voor je kunt laten werken.

Voor de kleurcoaching werk ik met de Colour Comfort methode, die is ontwikkeld door Thelma van der Werff. Deze methode is ontstaan door jarenlange studie en observatie. In het eerste gesprek brengen we jouw persoonlijke situatie in kaart en bespreken we wat jouw wensen en doelen zijn. Je ontvangt een verslag over het gebruik van kleuren en de betekenis daarvan . In de vervolgconsulten bespreken we jouw voortgang en ervaringen.

Maak een afspraak en maak kennis met de taal van kleur.

Verander je kleuren, verander je leven.ColourComfortLogo


Papier